De Schrijfwijzen

Vrijdag 6 oktober 2023 om 20u.

Gebeten door taal? Kan je geen dt-fout zien staan zonder een rode balpen te nemen ? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Onze bib doet weer mee aan 'De Schrijfwijzen'.
Nog beter nieuws: je moet geen spellingkampioen zijn om te winnen... bijna ieder jaar gaat de beste woordpuzzelaar met de hoofdprijs aan de haal.

De vorige keren konden we rekenen op een mooie opkomst en daarmee waren we steeds één van de meest succesvolle bibliotheken.
Ben je er graag weer bij? Wacht dan niet te lang en schrijf je in via bibliotheek@steenokkerzeel.be of deze link: volzet is jammer genoeg volzet.
 

dictee

Het concept werd niet veranderd; in een eerste deel wordt een speciaal voor de gelegenheid geschreven tekst van één bladzijde voorgelezen en één paragraaf daaruit vormt het eigenlijke dictee.
Daarna volgt een meerkeuzedictee met woorden uit de rest van de tekst. Juiste spelling levert letters op waarmee je een zo lang mogelijk woord moet maken.

De winnaar van elke bibliotheek gaat aan de haal met een exclusief cadeau! Bovendien voegen wij daar nog wat boekenprijzen aan toe.

Misschien goed om weten: je kan niet afgaan, we maken alleen de winnaars bekend 🙂.